info@hetwei.nl

Groepsaankoop zonnepanelen

Denkt u na over het aanleggen van zonnepanelen op uw huis? En zoekt u naar de betrouwbare partner hiervoor?

Door mee te doen aan de groepsaankoop via Het WEI profiteert u niet alleen van een scherpe prijs en uitstekende service, maar levert u ook een bijdrage aan initiatieven voor het dorp.

Het WEI heeft voor deze actie 3 leveranciers met elkaar vergeleken en daaruit is het Utrechtse bedrijf Groenpand naar voren gekomen met het beste aanbod. Bij de selectie van het aanbod heeft het WEI gekeken naar de volgende aspecten:

  • Hoge kwaliteit materialen
  • Scherpe prijs
  • Gecertificeerde installateur
  • Goede garanties en betrouwbare service

Zonnepanelen

In dit filmpje legt IJmert Muilwijk (een van de oprichters van Groenpand) nog eens helder uit hoe de inschrijving werkt. Ook legt hij helder de keuze voor de zonnepanelen uit.

Als u klikt op het plaatje start de uitleg vanzelf.


Of u klikt op deze link.

Het systeem

Binnen de groepsaankoop voor Westbroek wordt gekozen voor een modern systeem waarbij alle panelen parralel geschakeld zijn. Tradioneel is een serie van zonnepanelen namelijk zo sterk als de zwakste schakel. Als een paneel dan net wat vuiler is of meer schaduws heeft remt die de rest van het systeem. Met het systeem van SolarEdge met achter ieder paneel een PowerOptimizer is dat niet het geval. Na installatie kunt u het functioneren van de zonnepanelen blijven volgen via uw telefoon of computer. En in dit specifieke systeem kan dat zelfs per paneel. Als er iets is met een van de panelen wordt dat direct zichtbaar. Zie hier onder een illustratie over hoe dat werkt.